Amerikansk stilikon

By:

Michael Kors er uden tvivl en af de største designere inden for modebranchen. Han er født Karl Anderson i 1959 af en Amerikansk model og en svensk født far, men beslutter sig for at tage efternavnet fra sin mors nye mand. Moren giver samtidig Karl, som på dette tidspunkt er 5 år gammel, lov til at ændre sit fornavn, så han ender med at få navnet Michael David Kors.

Michael vokser op i New York, og begynder i en tidlig alder at designe og sælge sit eget tøj. Han får et job i Bergdorf Goodman, hvor hans kreationer bliver opdaget, og kort tid efter lancerer han sin første kollektion med sit navn.
Han lancerer på imponerende vis sin første kollektion i nogle af New Yorks allermest anerkendte shoppinghuse.

Senere lancerer han sin første kollektion af ure til kvinder, som henvender sig til den stilbevidste kvinde, som ønsker klassiske og tidsløse former, som stadig er anderledes i forhold til, hvad man ellers ser.

Han har i årtier haft en kæmpe indflydelse på modebranchen, og mange proprominente personer har båret hans designs. På Michaelle Obamas første officielle foto som Første Kvinde, bærer hun en sort kjole designet af Michael Kors.

Han har en kæmpe passion for ure, og han har en genial sans for detaljer. Han går meget op i, at urene skal være ekstremt funktionelle, men samtidig se moderige ud. Der er med andre ord sans for detaljen, uanset om der arbejdes med stof, metal eller små sten.

Urene fra Michael Kors starter fra omkring 1.000 danske kroner, så alle kan være med her.

 

Jeg har købt mig et Michael Kors ur fra hjemmesiden Designerure.dk hvor jeg fandt et stort udvalg af ure til både mænd og kvinder. Jeg sparede 500 kroner på mit ur, og der er tilmed gratis levering. Leveringen tager 1-2 arbejdsdage.

Posted in: Michael Kors