Daniel Wellington – overkommelig kvalitet

By:

Det er bestemt ikke nogen dans på roser at være studerende, og der er da typisk heller ikke meget tilovers sidst på måneden til tøj, accessories eller en bytur med vennerne. Det er ofte nødvendigt at ønske sig ting som eksempelvis et ur til fødselsdagsgave, men sådan er det – heldigvis – ikke med Daniel Wellington, der gang på gang formår at producere det ene stilfulde, moderne ur efter det andet til priser, hvor alle kan være med. Læs mere om den svenske urproducent, og hvad der gør dem specielle nedenfor. 

Langt højere kvalitet end pris

Normalt siger man, at kvalitet og pris følges ad, men sådan føler jeg ikke, at det er tilfældet med Daniel Wellington herreure – her er det faktisk snarere omvendt. Urene er i super høj kvalitet, men priserne er ofte en brøkdel af, hvad dyrere mærker koster, uden at dette på nogen måde betyder, at du går på kompromis med kvalitet eller design. Mærket er svensk, og det er tydeligt at se, at der ligger omtanke og en minimalistisk tankegang bag hvert eneste ur. Jeg er en kæmpe fan af Filip Tysanders fantastiske urmærke, der har rystet en gammel branche og rusket godt og grundigt op i sine mange konkurrenter, hvilket man kun have have respekt for.

Du sidder måske og får lyst til at se de mange forskellige ure, som Daniel Wellington har produceret? I så fald skal du ikke lede længere. Jeg køber personligt mine ure på designerure.dk, hvor jeg også har fundet mit nuværende ur. Webshoppen har et stort udvalg af Daniel Wellington herreure til konkurrencedygtige priser, så selv som studerende er det muligt at finde et eller flere ure, som ikke vælter budgettet. Du får ovenikøbet kort leveringstid, der tilmed er gratis, så du har råd til et lidt dyrere ur eller en aften uden pasta med kødsovs.