Daniel Wellingtons herreure – Klassiske, minimalistiske og raffinerede accessories

By:

Daniel Wellingtons urdesign er legendarisk. Ikke uden grund er disse herreure blevet ikoniske ledsagere til den på én gang stilbevidste og uprætentiøse mands påklædning. På en rejse til Australien mødte Filip Tysander en britisk gentleman ved navn Daniel Wellington. Den ulasteligt klædte, men samtidig uhøjtidelige brite viste stolt sit Rolex-ur frem. Det var sat på en NATO-rem, og Filip Tysander blev straks betaget af remmen, som senere skulle blive udgangspunktet for hans urdesign. Tysander vendte hjem til Sverige og påbegyndte skabelsen af Daniel Wellington-urene, som han opkaldte efter mødet med den fremmede mand. Siden Daniel Wellingtons grundlæggelse i 2011 har firmaet været toneangivende inden for urdesign og har fuldt forståeligt en meget stor markedsandel. 

Daniel Wellingtons herreure – karakteristika, funktion og pris 

Daniel Wellingtons herreure er inspireret af de fineste ure i verden, men kan heldigvis købes for blot 1095,- kr. til 1995,- kr. Hos DesignerUre.dk kan du se et stort sortiment af Daniel Wellingtons Classic- og Dapper-herreure. Fællestrækkene ved disse ure er de tynde og elegante urkasser, det meget enkle, men stærke design med rammer i rosenguld eller sølv. Less is more er mottoet for det minimalistiske look. Urremmen kan skiftes ud på alle ure, og du kan efter smag bruge læderremme med patina eller de karakteristiske NATO-remme. Læderremmene er til det klassiske look. NATO-remmene er til den moderne mand, der ønsker et elegant og uhøjtideligt tvist til sin påklædning. Black Rose-serien skiller sig ud med de sorte urskiver, der giver et stærkt og markant udtryk. Dapper-serien har blå visere, der giver et flot modspil til fx en brun læderrem. DW-ure er ganske enkelt en fryd for øjet.  

DesignerUre.dk   

Du kan finde et kæmpestort udvalg af de smukke Daniel Wellington herreure hos min foretrukne urforhandler: DesignerUre.dk. DesignerUre.dk har den bedste kundeservice, de bedste tilbud og tillige fri fragt og hurtig levering. Shop derfor hos DesignerUre.dk.