DesignerUre.dk har kendte mærker, prisgaranti og ekstraordinær god kundeservice

By:

Jeg er vild med ure. For mig er armbåndsuret lige så vigtigt et smykke som halskæder, armbånd og øvrige accessories. Jeg køber jævnligt nye ure, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Men netop derfor er det også vigtigt at finde en god forhandler, der har et stort udvalg af lækre designerure og gode tilbud. Sidst men ikke mindst er det væsentligt, at jeg har tillid til forhandleren, samt at handel og levering forløber effektivt og gnidningsfrit. DesignerUre.dk lever op til alle disse krav. Siden jeg fik øje på denne utrolig velassorterede webshop, har jeg konsekvent anbefalet den til andre. Selv kunne jeg slet ikke forestille mig at købe ure andre steder.

Kendte urmærker til de billigste priser

DesignerUre.dk har et kæmpestort udvalg af kendte urmærker såsom bl.a. Gucci, Marc Jacobs, Seiko, Citizen, Emporio Armani, Tissot, Hugo Boss og Daniel Wellington. Urene købes direkte af autoriserede forhandlere uden fordyrende mellemled, og det gør, at DesignerUre.dk kan sælge urene billigere end andre forhandlere. Urene leveres hurtigt, og der medfølger selvfølgelig gaveæske, certifikat, manual og 2-års reklamationsbevis. Skulle der mod forventning opstå problemer med dit nye ur, står personalet klar til at hjælpe dig med en ualmindelig god kundeservice. 

Marc Jacobs ure har kant og klasse

DesignerUre.dk har virkelig mange fashionable ure. Tag fx et godt og grundigt kig på Marc Jacobs ure. De har kant og klasse og tør bl.a. at lege med farver og materialer på en nyskabende måde. Marc Jacobs dameure med en enten dybrød eller marineblå urskive, der er omkranset af rosenguld og suppleret med hhv. en dybrød og marineblå læderrem er virkelig markante og moderne med de stærke farver og den store urskive. Det dybrøde ur bliver min næste investering. Men gå også du på opdagelse hos DesignerUre.dk og find, hvad der falder i din smag. God fornøjelse.   

Posted in: Marc Jacobs