Det moderne armbåndsur

By:

Der er sket meget for ure, siden de blev allemandseje. Fra de første, som var forbeholdt dem, som havde penge, og dem, som tilhørte som minimum det bedre borgerskab. Til i dag hvor næsten ingen bevæger sig rundt uden. Der er i dag ure som er digitale, ure som kan bæres under vand, og som kan lades op af bevægelse eller af solen.

De moderne ure

Kigger du på de ure, som der er i dag, så er de så meget et statement, som de er et ur. De er lige så meget et smykke som de er et ur, og der er også ure, som i dag er til begge køn, for hos nogle designere er regler visket ud, og man prøver grænser af.

Urene i dag svinger som så meget andet i modeverdenen fra det ekstravagante til det minimalistiske og begge dele kan du få hos Designerure.dk. Tag for eksempel Daniel Wellington ure; de er enkle og minimalistiske i deres design, og DKNY er ure med en masse pragt, to forskellige ender af skalaen.

Det eneste, de to designere har til fælles, er kronometer delen og det faktum, at der er begrænset med plads til at udfolde designet på.

Accessories og urene

Specielt for mænd er der ikke så mange muligheder for at udstille og vise frem, hvad du har og vil. Der er ikke mange måder, du kan gejle dit tøj på, og der er heller ikke mange muligheder for give den ordentlig fart med smykker. Derfor er uret en af de muligheder, hvor du virkelig kan kaste alt ind og vise, hvad du har.

Uret er gået fra at være et redskab til at være lige så meget en pyntegenstand og et smykke som en halskæde eller en ørenring. Du kan da stadig bruge det til at se, hvad klokken er, men dens rolle er meget mere ende det.

Se mere på http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-dameure-228c1.html