En gave kæresten ikke kan andet end at elske

By:

Jeg har den mest fantastiske kæreste, og der er ikke noget bedre end at give ham en gave, som han virkelig holder af. Dog er det ikke altid lige til, men til hans sidste fødselsdag overgik jeg mig selv, da jeg fandt noget, som passede perfekt til ham. Han elsker mode, og faktisk går han ret meget op i det. Netop derfor undrede det mig, at han ikke havde et ur i sin garderobe, hvilket jeg derfor gik på jagt efter. Vil du vide mere om uret, der blev købt, kan du læse videre her.

På Jagt efter Daniel Wellington

Jeg er ikke den store ekspert, når det kommer til herreure, men det er en fra min studiegruppe, og han foreslog, at jeg indstillede kikkerten mod Daniel Wellington herreure. Daniel Wellington er nemlig et ur, som har lagt landet ned på ingen tid. Alle er fan af de flotte remme, samt det simple udtryk disse ure bringer. De virker meget casual, hvilket er perfekt, da det netop er den stil, min kæreste forsøger at ramme.
I min søgen efter det helt rigtige ur rendte jeg op og ned af gågaden, men butikkerne havde ikke et stort nok udvalg. Jeg ville altså gerne se mange muligheder, så det helt rigtige valg ville blive truffet – derfor gik jeg online

Kun positive erfaringer med designerure.dk

Under jagten fandt jeg frem til denne utrolige webshop, og den var perfekt til min gavejagt. De havde et hav af Daniel Wellington herreure, og så kostede de altså ikke det hvide ud af øjnene, hvilket betød, at jeg kunne være med selv på min SU. Servicen var ligeledes i en klasse for sig, eftersom de leverede vildt hurtigt, og så kostede fragt ikke noget som helt. Det er ikke til at sige, om jeg skal have flere ure, men uanset om det er til mig eller kæreste, bliver de købt fra designerure.dk fremover.