En perfekt konfirmationsgave

By:

Min niece og jeg har en ting, som, siden hun var en ganske lille pige, har været en stor fælles interesse, nemlig ure. Jeg samler, og hun ved intet bedre selv nu, hvor hun nærmer sig konfirmationsalderen, end at sidde med mig og prøve ure og snakke om de forskellige designere og deres forskelligheder og særpræg. Derfor skal hun også have et ur eller to til konfirmationen.

Mange at vælge imellem

Jeg ved om nogen, hvor mange forskellige ure, der er på markedet, og hvor mange der er, som man gerne vil have hjem i skuffen til samlingen.

Jeg kiggede længe på forskellige hjemmesider, men faldt næsten ned af stolen, da jeg kom til designerure.dk. De havde jo nok ure til, at man kunne købe sig fattig flere gange. Jeg gik direkte til Marc Jacobs ure, for det er min nieces favoritdesigner, og jeg fik en chok. Jeg havde i mit budget plads til at købe hende to ure, og valget blev ikke gjort lettere af deres store udvalg.  

Det lykkedes

Jeg fik pejlet mig ind på, hvad min niece var til lige nu af farver, og heldigvis er det noget, som jeg kan finde let. Begge ure blev valgt hos designerure, for ingen andre giver de samme gode forhold ved køb, og de samme gode priser samt kundeservice. Det ene ur var et, som var holdt helt i farverne guld og sort med navnet Marc stående på urskiven, et enkelt ur med designerens tydelige præg. Det andet var den diametrale modsætning, et ur som var med stållænke i rosaguldfarve og med en urskive og urkasse, som matchede det. To vidt forskellige ure, som begge ville bringe lykke mange år ud i fremtiden. Takket være designerure, deres gode kundeservice, hurtige levering og alle deres mange andre gode foranstaltninger, som sikrer, at jeg som kunde altid føler, jeg er i centrum.

Posted in: Marc Jacobs