Et klassisk, men tidløst ur

By:

Daniel Wellington har taget markedet for ure med storm. Overalt i Danmark kan man se det klassiske og dog alligevel moderne ur spændt om håndleddet på både mænd og kvinder, og uanset hvor mange der vælger det smarte ur, synes det ikke at påvirke populariteten hos forbrugeren. Men hvad mange ikke ved er, at der faktisk er en skøn historie bag det lækre og kønsløse ur. Det klassiske design med en simpel urskive og en smart stribet rem er nemlig ikke noget, der er opfundet ud af det blå i en tegnestue. Kombinationen kommer nemlig fra en rejse, hvor designeren på en bar mødte en mand, der selv designede sine ure med remmen fra en NATO-faldskærm. Og efter en samtale over et par fadøl blev ideen til en massivproduktion, som efterfølgende har skabt glæde hos mange forbrugere, der gik med ideen om at få et simpelt, men smukt ur.

Derfor elsker jeg Daniel Wellington herreur

Jeg elsker det klassiske ur fra Daniel Wellington, fordi det ikke lader sig underkue af at være for populært. Uanset hvor mange der vælger Daniel Wellington, er det stadigvæk et af de mest foretrukne valg hos forbrugeren. Dette er måske fordi, det ikke er for prangende – på en positiv måde.

En anden ting, der er fedt ved Daniel Wellington, er det tynde klokværk. Uret er elegant og stilfuldt, og det fylder faktisk ikke meget på hånden. Når det er sagt, virker uret heller ikke til at være hverken usynligt eller alt for anonymt. Man kan nemlig ikke sige, at det ellers beskedne ur ikke lader sig bemærke. Det lader sig bare ikke bemærke på en sådan måde, at det virker voldsomt, og denne stilrene effekt gør, at man ikke bare er med på moden, men at man faktisk er med til at sætte standarten for en ny, moderne måde at gå med ur.