Et klassisk ur til en klassisk mand

By:

Et klassisk ur til en klassisk mand

Ure er noget, som længe har været genstand for personlige udtryk i et stilvalg. Grunden til dette er, at de fordrer så mange muligheder. Uret er nemlig en mulighed for at vise lidt ekstra personlighed, hvad end det så er et sporty udtryk, et klassisk udtryk eller et meget maskulint udtryk. Uanset hvad så er det stadig en markant og samtidig raffineret måde at udtrykke sig på. Det er, hvad jeg synes er yderst fascinerende ved ure. Og det er hvad, SEIKO-urene også står for.

 

En klassiker blandt mange

SEIKO-brandet har længe var kendt blandt mange, og det er der da også god grund til. For SEIKO-uret, som har rødder tilbage til stærke, kinesiske ur-traditioner, rummer lige netop de karakteristika, som man forventer i et ur. De er pålidelige, de er personlige, og ikke mindst har de også flotte designs. Derfor er SEIKO-ure da også en personlig favorit for mig og en sikker vinder, uanset om man skal anbefale et urmærke til en ven, give et ur i gave eller selv købe et nyt. 

 

Urmærket er især godt på netop de punkter, fordi de har enormt mange ure at vælge imellem. Hvad end du er på udkig efter et feminint ur til konen, et maskulint ur til de maskuline øjeblikke eller et ur, som går til lidt af hvert – så har SEIKO noget for dig. Som eksempel så kan du besøge http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html, hvor der bliver handlet med netop SEIKO. Her vil du få øjnene op for, at der vitterligt er ure til enhver smag – som alle deler de samme pålidelige træk, som et ur bør.

 

Favoritten

I skal naturligvis heller ikke snydes for skribentens personlige favorit. For jeg var på udkig efter et klassisk ur, som både udtrykker finesse, sport og personlighed; det fandt jeg i et ur fra SEIKO’s Chronograph-kollektion. Uret er præcis lige så lækkert, som det ser ud, og det blev bestilt og leveret netop fra designerure.dk, som jeg tidligere henviste til – et helt upåklageligt køb.

Posted in: SEIKO ure