Et ur, der falder i enhver mands smag

By:

Det er langt fra alle mænd, der er glade for at gå med smykker. Nogle synes, at det bliver for feminint, og andre bryder sig bare ikke om følelsen af dem. Selvom der er en stor del af mændene, der ikke går med smykker, vælger de alligevel at gå med ur. Ure er et mere androgynt accessory, men det kan tilføje lige så meget til et outfits samlede udtryk, som smykker kan. Der findes et utal af forskellige ure, men der er særligt et ur, der aldrig slår fejl til herren, uanset hvilken type man er, og det er mærket Seiko.

Sans for klasse og detalje

Uanset hvad du søger, kan du finde det hos Seiko. Deres kollektioner indeholder nemlig både ure med en minimalistisk og et androgynt design, såvel som ure spækfyldt med detaljer og maskulinitet. Deres design spænder over et bredt landskab, men på trods af den store diversitet, formår de altid at bibeholde en vis klasse og sans for detalje.

Jeg er personligt helt vil med den model, der hedder Chronograph SKS545P1, da uret her arbejder med et klassisk og tidløst design i form af den sorte skive og remmen i sølv. Desuden indeholde modellen funktioner som stopur og datovisning, hvilket er egenskaber, som, jeg mener, et ur også skal indeholde, da der ikke altid er lejlighed for at fiske telefonen op af lommen og benytte disse funktioner.

Find det hos designerure.dk

Du kan finde et stort udvalg af Seiko herreure på designerure.dk, og alle deres produkter er til priser, som ikke kan matches andre steder. Skulle du alligevel finde dit Seiko-ur billigere et sted, kan du kontakte Designerure og fortælle dem om dette, inden du placerer din ordre nogle af stederne, og så sørger de for at matche prisen. Det er dog ikke slut med fordelene her. De har nemlig også en hurtig leveringsservice, så du i løbet af ingen tid kan komme i gang med at benytte dit nye, smarte ur.

Posted in: SEIKO Herreure