Et ur med et klassisk og eksklusivt design

By:

Der er mange forskellige former og designs, når det kommer til ure, og det kan gøre det lidt svært at vælge. Her i artiklen vil du dog finde et ur, som passer godt til alle stilarter, og det skal nok passe til det tøj, du har i garderoben. Det er nemlig en af de populære mærker og stilarten er klassisk, men samtidig stilfuldt og ser faktisk utrolig eksklusivt ud. Lyder det som et spændende ur, er det med at læse videre her.

Elegance fra Seiko

Er du en dame, som virkelig går op i stil, kan du ikke undlade uret i garderoben. Et ur, du med fordel kan holde udkig med, er ” Seiko Dameur Premier SXB436P1”. Dette ur får sit smarte design fra den brune læderrem samt den roseguld farve, der er rundt om urkassen. Dette medvirker endvidere til, at elegancen er i højsædet hele vejen gennem designet. Uret her er oplagt til en lidt casual stil, hvor den i hverdagen vil tage sig rigtig godt ud. Ydermere kan den nemt bruges til fester, hvis det ikke er det stiveste pus, du skal have på. Omkring størrelsen så er uret 30 mm i diameter og har en tykkelse på 5 mm. Prisen ligger derudover på et fornuftigt niveau, som betyder, at du har mulighed for at få et ur, der kan fuldende din stil, selv hvis pengepungen ikke er vildt stor.

En side, der forkæler sine gæster

Skal du have fat i dette ur, eller måske vil du bare på udkig blandt de mange Seiko-ure eller andre muligheder, skal du besøge: http://www.designerure.dk/shop/seiko-3s1.html. De har en ekstraordinær service, der betyder, at de leverer utrolig hurtigt, men ligeledes kan du se frem til gratis fragt eller bare nogle virkelig gode priser – så det er oplagt at handle hos dem.

 

Posted in: SEIKO ure