Flotte svenske ure

By:

I 2011 stiftede svenske Filip Tysander urmærket Daniel Wellington, og urene har lige siden været utrolig populære hos både mænd og kvinder. Urene har et lækkert minimalistisk og eksklusivt design, som passer til alle anledninger. Filip lod sig inspirere til at starte urmærket, efter at have mødt en engelsk herre som bar på et Rolex ur. I stedet for en traditionelle Rolex lænke, havde manden skiftet det ud med en lænke i nylon. Filip var helt vild med denne kombination af det moderne og klassiske, og besluttede sig efter mødet med manden, at starte sit eget urmærke, og opkaldte det tilmed efter manden han havde ladet sig inspirere af.

I dag tilbyder Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder, og urene varierer i størrelser og farver, men har grundlæggende det samme design igennem alle modellerne.

 

Smart design til skarpe priser

Jeg har selv købt mig et ur i modellen Sheffield fra hjemmesiden designerure.dk, hvor jeg fandt det største udvalg af urene til den bedste pris. Mit ur har en rosenguldsfarvet urkasse udført i rustfrit stål, hvid skive og sort læderrem.

Alle remme fra Daniel Wellington er lette selv at udskifte, og man kan for ca. 250 kroner anskaffe sig, og let udskifte en ny rem. Jeg går normalvis ikke med smykker, og dette er det første ur jeg har gået med i mange år, men jeg er virkelig glad for det, og trods en pris på 1.249 kroner, så er kvaliteten god.

 

God service og hurtig levering

Uret er købt på designerure.dk hvor jeg sparede 246 kroner på modellen, og de har tilmed gratis levering. Udvalget af Daniel Wellington herreure er stort, og designerure.dk tilbyder at prismatche, så man altid kan være sikker på, at man får den bedste pris hos dem. Leveringen tager normalvis 1-2 arbejdsdage.

De skarpe priser og den høje service er med til, at Designerure.dk har opnået en Trustpilot score på imponerende 9,6 ud af 10. Besøg hjemmesiden på http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-herreure-229c1.html