Følg en af tidens hotteste tendenser med et guldur fra Marc Jacobs

By:

Er du på udkig efter et flot og stilrent guldur? I de seneste år har gulduret opnået sig renæssance, og flere og flere kvinder pynter håndledet med et guldur. En af grundene til dette er guldurets tidløse facon. Gulduret var populært for 50 år siden, hvilket indikerer, at det højst sandsynlig vil være populært langt ud i fremtiden. I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du med et smart guldur fra Marc Jacobs kan tilføje et klassisk element til din stil. Derudover kan du læse mere om, hvordan du kan spare penge, fragtomkostninger og tid ved at handle hos Designerure.dk.

 

Herreur på den feminine måde

Ønsker du at lege med det eksklusive og maskuline Wall Street-look? Så skal du gå efter det smarte og klassiske guldur fra Marc Jacobs i modellen MBM3057. Selvom uret er et dameur, er gulduret kendt for sit maskuline look, hvorfor uret kombinerer feminine træk med maskuline. Selvom uret er frembrusende grundet dets guldlook, kan du bruge uret både til hverdag og fest. Til hverdag kan uret med fordel styles til en hverdagskjole eller et par flotte buisness-bukser for at opnå et klassisk look. Til fest kan du style uret med en stram festkjole eller en fin festtop.

 

Se et stort udvalg af Marc Jacobs-ure hos Designerure.dk

Er du på udkig efter et klassisk guldur, som kombinerer et maskulint og feminint look? Du kan finde et stort udvalg af flotte og stilrene Marc Jacobs-ure hos Designerure.dk. Du kan finde urene ved at følge dette link http://www.designerure.dk/shop/marc-jacobs-212s1.html.

Her finder du altid et stort udvalg af kendte mærker til markedet bedste priser. Derudover får du altid gratis og hurtig levering på din vare, så dit nye ur kan pryde dit håndled inden for få hverdage.

Posted in: Marc Jacobs