Fremstå feminin og klassisk med ure fra Daniel Wellington

By:

Fremstå feminin og klassisk med ure fra Daniel Wellington

Sætter du ligeledes pris på en feminin og elegant stil? Og står du samtidig og mangler det helt perfekte dameur, som kan fuldende ethvert outfit? Daniel Wellington betegnes som et af de mest voksende og mest populære ure på verdensmarkedet – og dette er ikke helt uden grund. Daniel Wellington siges nemlig, at være blandt de første nogensinde, til at udforme et flot ur, som både kan bruges til piger og til drenge. Nu er Daniel Wellington dog også begyndt at specificere sig og producere de mere feminine ure – og dette er de sluppet godt fra. I dette blogindlæg bliver du derfor præsenteret for modellen Classic Petite fra Daniel Wellington.

 

Fremstå smuk og feminin på minimalistisk vis

Ønsker du at finde det helt perfekte ur, som kombinere et feminint og minimalistisk look? Daniel Wellington har lanceret en smuk og unik dameursmodel, hvor den rå læderren er udskiftet med en rem i guld, sølv eller bronze. Med denne fine rem, vil du fremstå feminin. Dog er remme tynd, hvilket vedholder det klassiske og minimalistiske look, som Daniel Wellington er kendte for. Også derfor er uret velegnet til både hverdag og fest. Uret fås i sølv, bronze og guld.

 

Køb Classic Petite hos Designerure.dk

Er du også på udkig efter et nyt dameur? Hos Designerure.dk kan du finde et stort udvalg af flotte Daniel Wellington dameure, tilmed til fordelagtige priser. Faktisk er der prisgaranti på urene, hvilket betyder, at du ikke kan finde urene billigere på andre hjemmesider. Derudover får du altid gratis levering på dine varer, samt hurtig og sikker levering indenfor få blot hverdage. Hvis uret ikke passer, eller modellen ikke falder i din smag, har du desuden mulighed for at sende dine varer retur, helt uden at skulle betale ekstra.