Gør lidt ekstra ud af hverdagstøjet

By:

Du kan have utrolig travlt, når du skal ud af døren om morgenen, hvilket sommetider resulterer i, at du ikke får lavet den mest oplagte kombination, når det kommer til tøjet. Dette er en skam, fordi på trods af at det blot er dit dagligdagstøj, må du da gerne se godt ud. Derfor vil det være smart, hvis du lige bruger 15 minutter hver aften inden sengetid på at finde det rette tøj. Og hvis du ikke bare vil se smart ud, men i stedet fantastisk – skal du have tilføjet nogle accessoires til dit outfit. Her er der flere muligheder, og det kan være alt fra en ring, halskæde, øreringe eller noget helt andet. Dog mener jeg alligevel, at den smarteste pyntegenstand er uret. Det ser godt ud, og så har det en praktisk funktion, som du ikke kan undvære i en tid, hvor iPhonen går ud i utide hver eneste dag. Selvfølgelig kan du ikke vælge hvilket som helst ur, men så længe du bare får anskaffet det rigtige mærke, er du dækket godt ind.

DKNY ure er oplagt

Vil du have et ur, som ser eksklusivt ud, men stadig kan bruges til dit hverdagstøj, er det DKNY ure. Dette er et rigtigt New Yorker brand, og det er altså inspireret af stilen på den anden side af Atlanterhavet. Har du implementeret flere tendenser fra Amerika i din stil, er prikken over i’et altså et DKNY ur. Disse ure er simple, og designet er helt i top, hvorfor det passer godt til alt.

Hos designerure.dk kan du finde et stort udvalg af netop disse ure, og der skal nok være lige den, du søger til netop den pris, du har råd til at betale. Så smut forbi dem, og få din stil opgraderet allerede i dag – du vil ikke fortryde det.

Posted in: DKNY