Hurtigt voksende succes

By:

Urene fra Daniel Wellington må siges at være blandt de mest hotte armbånds ure for tiden, og det er på trods af, at urmærket kun er lidt mere end 5 år gammelt. Filip Tysander hedder manden bag succesen, som i dag sælger mere end 1 mio. ure årligt. Navnet til urmærket kommer fra en rejse til England, hvor Filip mødte en mand med et ur som han lod sig inspirere af. Manden hed Daniel Wellington og han bar et Rolex med en smart nylonrem i stedet for den klassiske lænke. På daværende tidspunkt følte Filip, at han ikke plads i økonomien til at investere i et Rolex, men derimod stiftede han virksomheden Daniel Wellington for egne midler, hvilket har resulteret i, at manden i dag selv ejer 100 procent af den hurtigt voksende succes.

Svensk design

Jeg købte mit ur på Designerure.dksom har et stort udvalg af blandt andet Daniel Wellington urene. Mit ur er af modellen Glasgow og er blandt de mindste modeller som Daniel Wellington producerer. Urkassen måler blot 26mm i diameter og har en tykkelse på 6mm, hvilket giver uret et meget lækkert og feminint udtryk. Jeg bruger uret til alle anledninger, og det kan bruges til de fleste outfit. Det smarte ved urene er, at man selv let kan skifte mellem remmene til uret. Remmen som fulgte med mit er en nylonrem i farverne hvid og blå. Jeg overvejer dog at købe en læderrem til vinterperioderne.

God service

Uret er som sagt købt på designerure.dk, hvor jeg sparede 200 kroner, så uret kom ned i yderst attraktiv pris på 895 kroner. Hjemmesiden har et stort udvalg af mange urmærker til både mænd og kvinder. Designerure.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter, så man altid kan være sikker på, at man gør en god handel. Leveringen er gratis, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage.