Kvalitetsure med personlighed fra Marc Jacobs

By:

Blandt de mange smukke ure fra kendte designere, som vi ur-connoisseurs er så forgabte i, stikker især eet mærke ud: Marc Jacobs.

 

De fleste almindelige mennesker uden den store passion for ure kender nok hovedsagelig Mar Jacobs for hans modetøj, og en enkelt dyr forretning på Strøget. En ur-afficionado vil dog kunne fortælle dig meget mere om Marc Jabobs som ur-designer og leverandør af nogle af de smukkeste og mest stilrene time pieces, verden har set, gennem mere end to årtier. Den talentfulde designer udvidede i 1992 forretningen med formgivning af smukke, robuste og farverige ure, hvor såvel urrem som skive er små kunstværker i sig selv, som sammen danner en smuk helhed. Ure fra Marc Jacobs er kendetegnet ved deres tidløse elegance, som gør, at du kan have dit Marc Jacobs ur i mange år uden at det går af mode eller ikke længere passer til dit generelle modemæssige udtryk. Ure fra Marc Jacobs passer til den stilrene garderobe, som består af kvalitets tøj, sko og accessories. Uanset om du er mand eller kvinde, om du tilhører de kunstneriske kredse eller det pulserende erhvervsliv, om du tilhører den yngre generation eller det grå guld, kan du være sikker på, at der nok skal være et Marc Jacobs ur, som passer til din smag.

 

I webshoppen hos designerure.dk finder du ure fra Marc Jacobs sammen med ure fra en mangfoldighed af andre store designere, stilikoner og formgivere. De smukke ure kan nemt og sikkert erhverves via webshoppen, som er både nem og tryg at anvende. Inden for ganske få hverdage fra bestilling har du dit Marc Jabobs ur i hpnden sammen med en smuk gaveæske med manual, certifika og to års reklamationsbevis. Når du handler hos http://www.designerure.dk/shop/marc-jacobs-212s1.html, får du naturligvis også fjorten dages fri returret, skulle du – stik imod al forventning – fortryde dit køb af et Marc Jacobs ur.

 

 

Posted in: Marc Jacobs