Moden skifter, men mit ur er mit ur

By:

Jeg er lidt en modetosse, og jeg følger moden så meget som pengepungen tillader det, ikke slavisk, men dog nok til, det er noget, som andre lægger mærke til.

Da jeg så de lækre DKNY-ure, som der er på Designerure.dk, blev jeg vild i varmen, for her var der ure, som ville passe til alle dele af min garderobe. Alle de ure, som jeg kunne se, var flot designede og klar til alle de forskellige dele af garderoben, jeg kunne finde på at iføre mig. Du kan finde dit eget DKNY-ur her.

 

Lyst til at købe dem alle

 

Det kriblede i fingrene for at købe dem alle, designet og stilen er så meget mig. Alle urene er holdt i rosaguld, guld og sølv samt med krystaller. De er designede, så de står som det pæneste accessoiresry, du kan finde til alt tøj. Jeg besluttede mig for, at jeg ville have et, som var lidt neutralt, men alligevel stod flot. Jeg valgte et som stod helt i sølv med de mange krystaller. Uret var ikke kun i et flot design, men det var også i et prisleje, så man troede, det kun var første delbetaling, men nej, det blev også sendt gratis.

 

Alt det og meget mere

 

I hele processen med at finde et ur, som ville passe mig, og som ikke kun er et modefænomen, har jeg kigget efter alle steder og lidt til, men det var hos designerure.dk, at jeg fandt det, som jeg ledte efter. Deres store sortiment af ure designet af Donna Karan var klart med til at trække mig ind i folden. At de samtidig har gode priser, udsøgt kundeservice og hurtig levering, som de ikke tager noget for, er kun med til at tale til deres fordel. Det er uhørt, at du i dag får den slags service, så er du ansat hos designerure.dk, så er det tilladt at klappe dig selv på skulderen i dag.

Posted in: DKNY