Pift dit outfit op med et lækkert ur!

By:

Daniel Wellington ure er igennem de seneste år vokset ekstremt meget i popularitet herhjemme, og man kan godt forstå hvorfor! Kort fortalt, du får et ur du kan have på til alt og som vel sagtens er indbegrebet af god stil i Danmark lige nu. Urene er lavet i et tidsløst design, både serien til herrer og den til damer. Den eneste forskel på de to serier er faktisk bare størrelsen på uret, og det er endnu et bevis på hvor enkelt og elegant designet urene er. Den smukke urskive er ekstremt enkelt udført, uden store tal eller for mange dikkedarer. Selve uret er virkelig smalt, og du kan nærmest ikke at mærke at du har et ur på.

Den originale serie ure var uden de store modifikationsmuligheder, du kunne egentlig bare vælge farven på din læderrem, og hvorvidt kransen på uret skulle være i sølv eller rosenguld. Derudover tilbydes der også de karakteristiske NATO remme i forskellige farvekombinationer, de er perfekte til et mere afslappet outfit, og går rigtig godt til en polo trøje på en varm sommerdag.

Urene fra Daniel Wellington er selvfølgelig af højeste kvalitet, og når man snakker om ure, så går pris og kvalitet for det meste hånd i hånd. Derfor er Daniel Wellington ure heller ikke de billigste på markedet, og derfor kan det godt betale sig at kigge sig for efter en god pris. Jeg har fundet mit Daniel Wellington ur hos designerure.dk, de havde den bedste pris jeg kunne finde. Jeg vil helt klart anbefale alle der går og leger med tanken om give deres outfit et nøk opad, med et fedt Daniel Wellington ur, at smutte forbi designerure.dk. De har et kæmpe udvalg, og ikke kun af Daniel Wellington. Du finder også de smarte ekstra remme herinde, hvis du skal være lidt mere casual.