Sådan blev jeg klar til de mange sommerfester

By:

Sommeren er over os, og det betyder, at der er godt vejr i vente samt utrolig mange fester og sociale arrangementer. Derfor er det altså mere end nødvendigt, at man har et smart ”outfit”, eller to så man ikke møder op i det samme tøj hver eneste gang, der bliver holdt en grillfest eller andet. Jeg har derfor været på jagt efter meget nyt tøj, og mit garderobeskab er nu fyldt med skjorter, sommerkjoler og shorts, som alle kan bruges, når jeg skal til en festlig lejlighed. Efter der var kommet styr på tøjet, var der kun en ting, som manglede, og det var mit ur. Uret er en vigtig del af beklædningen, hvorfor det var et ”must”, at jeg gik på jagt hurtigst muligt.

Et stilrent, men casual mærke

Grillfester og fester generelt i solen er ikke her, hvor jeg møder op i høje hæle, et tons smykker og min strammeste gallakjole. Jeg prøver i stedet at køre det mere casual, og derfor skulle jeg finde et ur, som kunne passede til netop denne stil. Her fandt jeg frem til mærket Daniel Wellington, som rigtig mange også har fået øjnene op for i tiden. Daniel Wellington ure er kendt for det stilrene og simple design, som opstår ved, at der ikke bliver smidt for meget ind i urskiven – nej, den bliver holdt ”clean”. Det er jeg helt vildt med, og uret er da også som skabt til at indgå i den sommergarderobe, jeg har fået lavet.
Da jeg skulle købe uret, ville jeg gerne finde et sted, hvor de havde nogle konkurrencedygtige priser til trods for, at det er et yderst kendt mærke. Det kan lyde svært, men jeg fandt frem til en webshop, der hed designerure.dk, og her havde de et stort udvalg, men samtidig havde de knivskarpe priser.