Smarte ure fra Marc Jacobs

By:

Marc Jacobs er uden tvivl en af de største navne inden for modebranchen, og han anses for en af branchens største vidunderbørn. Han er født i 1963 af en jødisk familie i USA. Han mistede i en tidlig alder sin far, og hans mor var ikke i stand til, at tage sig af ham og hans søskende, så han voksede derfor op hos sin bedstemor i New York.
Han viste i en tidlig alder stor interesse for kunst og mode, hvilket hans skolevalg også bar præg af. Hans første rigtige kollektion med hans eget navn, blev lanceret i 80’erne, og i 1992 så hans første kollektion af ure dagens lys.

Hans design bærer præg af, at han er en mand, som tør gå forrest og skabe nye trends. Urene fra Marc Jacobs er til den yngre moderne kvinde, som ønsker et ur, der skiller sig ud fra mængden, og gerne vil have noget lidt smart at tilføje til sin garderobe. Urene er stilrene men moderne, og man får rigtig meget look for pengene. Priserne starter fra omkring 1.000 danske kroner, og de dyreste modeller koster i omegnen af 5.000 kroner. Kvaliteten er i top, hvilket man kun kan forvente fra et modehus som Marc Jacobs.

Gratis og hurtig levering på designerure.dk

Jeg har selv købt mig et Marc Jacobs ur på hjemmesiden designerure.dk, som har et kæmpe udvalg af ure til både mænd og kvinder. Priserne er super gode, og jeg sparede selv ca. 200 kroner på mit ur. Hjemmesiden har gratis levering på alle ure, og jeg modtog mit inden for et par dage. Jeg har nu haft mit ur i et halv års tid, og jeg fornemmer virkelig, at kvaliteten er god. Designerure.dk har eksisteret siden 2007, og har i dag opnået en Trustpilot score på imponerende 9,6 ud af 10 mulige. Jeg vil til enhver tid anbefale hjemmesiden.

Posted in: Marc Jacobs