Uret er et must for mig

By:

Jeg har altid haft et ur på min arm, så længe jeg kan huske tilbage. Det har været, som om jeg var nøgen, når jeg ikke kunne se, hvad klokken var. Men i dag er alt digitalt, og du kan altid se på din mobiltelefon, hvad klokken er.

 

Mere end bare et ur

Som tiden er i dag, så er det tydeligt, at uret for alle, også for mig, er blevet et modestatement. Jeg viser med mine ure, hvem jeg er, og hvad jeg vil med livet, min stil og mine ambitioner. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have et Daniel Wellington-ur, så snart jeg så det. Urets elegance og underspillede stil var lige det, som jeg søgte efter. Hos Designerure fik jeg så syn for sagen. Deres store udvalg gav mig alle muligheder for at vælge lige det, som jeg ville have. At de også leverer, uden det kommer til at koste mig mere, taler bestemt ikke til andet end deres fordel. Specielt ikke når du tænker på deres fremragende kundeservice.

 

Klassisk eller moderne rem

Jeg kiggede på Designerure mange gange, og det store sortiment gjorde det ikke lettere for mig, men jeg havde dog besluttet mig til, at jeg ville have et Daniel Wellington-ur, som var med en mørk urskive, en urkasse i sølv, men det store sværdslag skulle slås ved urremmen, for der var jeg i syv sind. Valget stod mellem en af de modeller, som havde en klassisk mørk urrem i læder og en som var mere moderne i stilen med en multifarvet nylonrem.  Jeg valgte efterfølgende at starte ud med et ur med den klassiske urrem, for den kunne jeg bruge til alle sociale arrangementer. Til mit store held kunne jeg dog lidt senere købe det andet ur, men det er kun på grund af de gode priser, som Designerure har på alle deres produkter.